T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / ŞEHZADELER - Şehitler Ortaokulu

Şehitler Ortaokulu'ndan yeni bir Erasmus projesi daha...

 

Okulumuzda 2 yıl sürecek yeni bir Erasmus projesine daha başladı.

 

28-02-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disleksi Dostu Okullar adlı Erasmus+ KA210SCH projesin ilk öğretmen eğitimi hareketliliği  İspanya, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye ortak kurumlarının katılımıyla 5-9 Şubat tarihlerinde Bulgaristan’ın Rusçuk şehrinde yapıldı. Bu eğitimde Şehitler Ortaokulu İngilizce öğretmeni Elçin Ceyhan ve Sosyal bilgiler öğretmeni Serap Sonal  disleksi ve özel öğrenme güçlüğü konularında eğitim aldılar.

28-02-2024

 

Proje hareketlilikleri kapsamında gelecek eğitim öğretim yılında İspanya’ya öğrenci hareketliliğinin gerçekleşmesi planlanıyor.

 

28-02-2024

 

Proje Yürütücüsü İngilizce Öğretmeni Elçin Ceyhan “ Projemiz ile okulumuzda disleksi ve özel öğrenme güçlüğü konularında öğrencilerde ve öğretmenlerde farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ayrıca bu projeyle öğrencilerin yabancı dil gelişimlerinin destekleneceğini belirtti.”

28-02-2024

 

Okul Müdürü Tayfun Sarıbeyler“ Şehitler Ortaokulu olarak öğrencilerimizin  akademik çalışmalarının yanında aynı zamanda sosyal ve kültürel projelerde de yer almalarını istiyoruz. Böylece çocukların her yönden gelişeceklerini düşünüyoruz.  Erasmus Programı hareketlilikleri bunun için büyük bir fırsat . Bu projeler sayesinde öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimiz kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Bu vesile ile projeye katkı sağlayan değerli öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutlar ve okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.  Projenin bir sonraki hareketliliğinin Nisan ayında Romanya’nın Slatina şehrinde gerçekleşmesi planlanıyor.


28-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 09:12 - Görüntülenme: 63
  Beğen | 0  kişi beğendi